Limbă:

Smoothie Tropical Piña Colada

21/11/2019

Smoothie Tropical Piña Colada

8 Comments

Smoothie Tropical Piña Colada în ananas

Ştii melodia aia, ”If you like Piña Coladas and getting caught in the rain”, nu? Bun, probabil nimănui nu-i place să fie prins în ploaie. Dar cine ar vrea să aibă acum în mână o Piña Colada şi să fie pe plajă, mâna sus! P.S.: Eu le-am ridicat pe amândouă. Şi dacă te întrebi cum a apărut acest Smoothie Tropical Piña Colada, ai răspunsul mai jos.

Back to reality. Aşadar, cum nu e acceptabil să stai cu un cocktail în mână înainte de prânz dacă nu eşti pe plajă, tolănit pe un şezlong, a trebuit să improvizez un mod de a aduce marea la mine. Şi uite aşa a apărut acest smoothie care îmi alină puţin dorul de vacanţă.

Tips and tricks pentru această reţetă:

-Dacă vrei ca smoothie-ul să aibă o consistenţă mai densă, cam ca un sorbet, îngheaţă fructele înainte de a le băga în blender.

-Dacă vrei o textură mai cremoasă, strecoară şi o banană printre ingrediente. Smoothie-ul va căpăta consistenţa îngheţatei.

-Dacă nu te dai în vânt după laptele de cocos, îl poţi înlocui cu suc de ananas.

-Din acest Smoothie Tropical Piña Colada poţi obţine cu uşurinţă un cocktail. Trebuie doar să înlocuieşti laptele de cocos cu rom!

-Pentru un look tropical, taie ananasul în jumătate pe lungime şi scobeşte-l. Îl poţi folosi pe post de pahar pentru smoothie!

Smoothie Tropical Piña Colada în ananas
Print

Smoothie Tropical Piña Colada

Dacă ţi-e dor de vacanţă, acest Smoothie Tropical Piña Colada te va teleporta direct pe plajă. E un mic dejun perfect pentru dimineţile în care vremea nu ţine cu noi.
Prep Time5 mins
Yield: 2 smoothie-uri

Ingredients:

  • 1 ananas tăiat cubuleţe şi îngheţat
  • 1 mango tăiat cubuleţe şi îngheţat
  • ¼ cană lapte de cocos
  • 1 banană opţional

Instructions

  • Dacă vrei ca smoothie-ul să arate mai exotic, taie ananasul în două pe lungime şi scobeşte-l. Îl vei folosi pe post de pahar.
  • Taie fructele şi îngheaţă-le pentru o consistenţă de sorbet. Dacă eşti pe fugă, poţi sări peste partea cu îngheţatul.
  • Adaugă toate ingredientele în blender şi mixează până amestecul devine omogen.
  • Toarnă amestecul în ananasul scobit sau în pahare. Decorează cu fulgi de cocos şi cuburi de ananas sau mango.
    Smoothie Tropical Piña Colada în ananas

Related Posts

Budincă de Chia cu Mango

Budincă de Chia cu Mango

Dacă eşti în căutarea unui mic-dejun rapid, uşor de făcut şi sănătos, ai nimerit unde trebuie! Budinca de Chia cu Mango le are pe toate. Şiii, să-ţi mai spun că nu are zahăr? Sau că are puţine calorii? Sau poate ar fi trebuit să încep […]

Tartă cu piersici şi migdale

Tartă cu piersici şi migdale

Ok, poate nu e tocmai sezonul pentru o tartă cu piersici şi migdale, dar am aşa multe reţete drăguţe de astă vară că nu am cum să nu le împărtăşesc! Şi dacă îţi spun că nu e nevoie de o diplomă de patiser s-o faci […]8 thoughts on “Smoothie Tropical Piña Colada”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating