Ghicitoarea zilei: Ce se întâmplă când combini ciocolata, negresele ȘI fursecurile? Obții ceva la fel de delicios pe cât sună! Crede-mă, aceste Fursecuri Brownie cu Ciocolată sunt perfecte pentru zilele în care pur și simplu nu poți face o alegere între brownies pliine de cicolată și fursecuri, pentru că le poți avea pe toate la un loc!
Și sunt atât de simplu de făcut, că te vei îndrăgosti pe loc de ele. Și sunt sigură că ai deja toate ingredientele la îndemână în bucătărie, așa că hai să ne punem pe treabă!
TIPS AND TRICKS pentru cele mai bune Fursecuri Brownie cu Ciocolată:
-Asigură-te că toate ingredientele sunt la temperatura camerei. Dacă ai uitat să scoți ouăle din timp, ține-le câteva minute într-un bol cu apă călduță.
-Eu am folosit ciocolata aceasta, dar poți folosi orice tip de ciocolată pentru această rețetă.
-După ce incorporezi ingredientele umede cu cele uscate, evită să amesteci prea mult aluatul. E suficient să fie uniform amestecate.
-Poți înlocui zahărul brun cu cel normal, păstrând o rație de 1:1.
-Folosește o cupă pentru înghețată sau o lingură mare pentru a lua cantități egale de aluat. Vrem ca fursecurile să aibă dimensiuni egale, pentru a se coace în același timp.
-Gătește fursecurile timp de 10-12 minute, până ce suprafața lor devine lucioasă și crăpată. Lasă-le la răcit minim 15 minute înainte de a le muta din tavă în farfurie, pentru a evita să le rupi. Recomand să le servești călduțe.
Fursecuri Brownie cu Ciocolată
Ingredients:
- 1 cană făină 120g
- ¼ cană cacao 20g
- 1 tsp praf de copt
- 100 g ciocolată tăiată mărunt
- ½ cană unt 115g
- ½ cană zahpr brun 100 g
- ½ cană zahăr normal 100g
- 2 ouă
Instructions
- Preîncălzește cuptorul la 180°C și tapetează o tavă cu hârtie de copt.
- Într-un bol mediu, amestecă ingredientele uscate.
- Taie mărunt ciocolata.
- Topește untul într-un vas pe foc mic, apoi toarnă-l peste ciocolata tăiată și amestecă până se topește.
- Bate ouăle cu zahărul timp de 5 minute la viteza medie spre mare cu ajutorul unui mixer.
- Când amestecul de unt și ciocolată s-a răcit, toarnă-l peste ouă și incorporează-le cu ajutorul unei spatule de silicon. Adaugă ingredientele uscate și amestecă până devine uniform Evită să amesteci prea mult!
- Folosind o cupă de înghețată sau o lingură mare, ia cantități egale de aluat și pune-le în tavă la distanță de aprox. 5 cm unele de celelalte. Poți presăra fulgi de sare deasupra, dacă vrei.
- Transferă tava la cuptor și coace fursecurile timp de 10-12 minute, până ce suprafața lor devine lucioasă și crăpată. Lasă-le la răcit timp de minim 15 minute pentru a se întări, se vor mai crăpa în acest timp. Se pot servi călduțe sau reci.
Poți găsi rețete similare aici: Fursecuri cu ciocolată și unt de arahide, Fursecuri Crăpate Red Velvet, Fursecuri Linzer, Trufe de ciocolată albă cu cafea.