Limbă:

PBJ Cups

25/10/2020

PBJ Cups

0 Comments

Un mix pe care nu ai cum să nu îl iubești? Untul de arahide cu gem! E un clasic care e pe placul tuturor, așa că nu ai cum să nu adori rețeta asta. Mi-a luat ceva timp, dar într-un final, am scris și articolul cu rețeta pentru PBJ Cups. (Dacă nu știi deja, PBJ vine de la Peanut Butter & Jelly). Se fac suuuper ușor, așa că poți să te pui pe treabă!

Tips & Tricks pentru cele mai bune PBJ Cups:

-Optează pentru o ciocolată de calitate superioară pentru a te asigura că obții cele mai bune rezultate. Eu am folosit-o pe aceasta și o recomand, dar poți folosi orice tip de ciocolată bună care e pe placul tău.

-Pentru o opțiune vegană sau de post, poți folosi fulgi de ciocolată vegani.

-Eu am folosit gem de zmeură dar poți folosi orice gem ai la îndemână și crezi că s-ar potrivi. Poți găsi o rețetă pentru un gem de zmeură super rapid fără zahăr și cu doar 4 ingrediente aici.

-Eu am folosit forme de copt pentru mini-brioșe pentru a turna ciocolata, dar poți folosi și forme de hârtie pentru brioșe normale. În formele mici folosite de mine mi-au ieșit 20 de PBJ Cups.

-Dacă vrei să mergi pe varianta clasică și mai cunoscută de Peanut Butter Cups, poți omite gemul din rețetă.

PBJ Cups

Un combo clasic și mega îndrăgit este cel de unt de arahide cu gem. Așadar, ce ai zice de niște ciocolățele umplute cu acest mix perfect? Ai nevoie de doar 5 ingrediente.
Prep Time25 mins
Active Time5 mins
Total Time30 mins
Course: Desert
Cuisine: American
Keyword: Ciocolată, Gem, unt de arahide
Yield: 20 bucăți

Ingredients:

  • 200 g ciocolată
  • 1 lingură ulei de cocos sau ulei vegetal
  • 60 g unt de arahide
  • 1 lingură unt
  • 60 g zahăr pudră
  • 20 hârtii de copt pentru mini-brioșe sau 10 hârtii pentru brioșe

Instructions

  • Amestecă zahărul pudră cu untul și untul de arahide la mixer timp de aproximativ 1 minut.
  • Modelează 20 de biluțe din acest amestec și pune-le pe un tocător la frigider.
  • Taie mărunt ciocolata și topește-o alături de ulei pe bain-marie, amestecând din când în când până ce ciocolata s-a topit complet.
  • Așează-ți formele de hârtie pe suprafața de lucru. Dă ciocolata de pe foc, ținând-o în continuare pe vasul cu apă fierbinte pentru a o păstra topită.
  • Toarnă 1 linguriță de ciocolată în fiecare formă de hârtie și întinde-o cu lingurița pentru a îmbrăca pereții formelor. Dă formele la frigider până ce ciocolata s-a întărit complet.
  • Scoate de la frigider ciocolata și bilele de unt de arahide. Pune în fiecare formă o bilă de unt de arahide și apas-o cu ajutorul degetului până ce o aplatizezi complet.
  • Adaugă 1 linguriță de gem în fiecare cupă și netezește suprafața cu ajutorul linguriței.
  • Acoperă fiecare cupă cu ciocolată topită și netezește-le suprafețele.
  • Transferă formele la frigider până ce s-au întărit complet.
    PBJ Cups

Poți găsi rețete similare aici: Trufe de ciocolată albă cu cafea, Ciocolată pentru Halloween,


Related Posts

Carrot Cake

Carrot Cake

Fără falsă modestie, o să-mi iau inima în dinți și voi spune că aceasta este rețeta pentru cel mai bun Carrot Cake, și nu pentru că sunt prea arogantă, ci pentru că așa l-au lăudat a fi toți prietenii care l-au gustat până acum. Și […]

Tartă cu piersici şi migdale

Tartă cu piersici şi migdale

Ok, poate nu e tocmai sezonul pentru o tartă cu piersici şi migdale, dar am aşa multe reţete drăguţe de astă vară că nu am cum să nu le împărtăşesc! Şi dacă îţi spun că nu e nevoie de o diplomă de patiser s-o faci […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating