Limbă:

Pancakes cu ciocolată, banană și fulgi de ovăz

16/02/2020

Pancakes cu ciocolată, banană și fulgi de ovăz

0 Comments

Pancakes cu ciocolată, banană și fulgi de ovăz

Okay, bănuiesc că e un adevăr general valabil că toată lumea iubește clătitele în toate formele posibile: crepes, pancakes sau dutch baby, adevărul e că sunt o nebunie. Mic dejun, desert sau doar pentru că ți-e poftă, sunt mereu bine venite. Bun, acum fii atent la asta: Pancakes cu ciocolată, banană și fulgi de ovăz. Adică sănătoase. Hai să vezi despre ce e vorba.

Ah, aproape uitasem. Sunt gata în doi timpi și trei mișcări, pentru că tot ce ai de făcut este să arunci ingredientele într-un blender și să apeși butonul. Aproape magic, nu? Mai jos ți-am lăsat și niște tips& tricks care să te ajute să faci totul ca la carte.

TIPS AND TRICKS pentru Pancakes cu Ciocolată, Banană și Fulgi de Ovăz perfecte:

-Încearcă să folosești fulgi de ovăz ușor procesați, nu integrali, pentru a obține un amestec mai fin și pufos. Eu i-am folosit pe aceștia.

-Poți folosi fie lapte obișnuit, fie o variantă pe bază de plante. Eu am folosit lapte de ovăz pentru rețeta aceasta.

-Asigură-te că bananele sunt foarte coapte, pentru a îndulci natural amestecul. Cele cu pete negre sunt perfecte.

-Lasă amestecul să se odihnească 5 minute înainte de a găti clătitele, pentru ca el să absoarbă lichidul și pentru ca textura clătitelor să fie pufoasă și aerată.

Pancakes cu ciocolată,banană și fulgi de ovăz

Poți găsi rețete similare aici: Pancakes cu banană, Dutch Baby cu Banană, Nuci Pecan și Caramel, Budincă de Ovăz cu Mure, Fursecuri cu Ovăz și Morcov.


Related Posts

Smoothie Tropical Piña Colada

Smoothie Tropical Piña Colada

Ştii melodia aia, ”If you like Piña Coladas and getting caught in the rain”, nu? Bun, probabil nimănui nu-i place să fie prins în ploaie. Dar cine ar vrea să aibă acum în mână o Piña Colada şi să fie pe plajă, mâna sus! P.S.: […]

Budincă de Chia cu Mango

Budincă de Chia cu Mango

Dacă eşti în căutarea unui mic-dejun rapid, uşor de făcut şi sănătos, ai nimerit unde trebuie! Budinca de Chia cu Mango le are pe toate. Şiii, să-ţi mai spun că nu are zahăr? Sau că are puţine calorii? Sau poate ar fi trebuit să încep […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *